Свобода і відповідальність у праві в контексті зловживання правом - Мілетич, О.О. (Альманах права, 2011)
У статті досліджується взаємозв’язок таких взаємозалежних правових категорій як: свобода у праві, відповідальність, право як суспільний регулятор, межі права та реалізації соціальної свободи в контексті категорії зловживання правом.