Проблеми законності в контексті розмежування права та закону - Кравчук, К.П. (Альманах права, 2011)
У статті досліджується зміст поняття законност і в історичному аспекті, а також з позиції сучасної науки теорії держави та права, його значення для формування правової держави. Методологічною основою дослідження поняття законності виступає концепція розмежування права і закону.