Теоретичні підходи до визначення поняття «партнерство» у дослідженнях проблематики правопорядку - Козік, М.А. (Альманах права, 2011)
У статті проаналізовано основні теоретичні підходи до визначення поняття «партнерство» у дослідженнях проблематики правопорядку; розглянуто сутність партнерських відносин крізь призму поняття «взаємодія».