Підвищення рівня правосвідомості як форма правового самовиховання студентської молоді - Осташова, В.О. (Альманах права, 2011)
У статті розглядається правосвідомість як форма правового самовиховання студентської молоді. Наголошується на значенні засвоєння правових цінностей для формування високого рівня правосвідомості.