Правозастосування в межах основних типів праворозуміння - Перепелюк, А.М. (Альманах права, 2011)
У статті досліджуються основні аспекти залежності правозастосування як специфічного виду юридичної діяльності від основних типів праворозуміння, а саме позитивістського, природно-правового та соціологічного.