Реалізація правових норм як передумова додержання та зміцнення правопорядку - Ступак, А.Л. (Альманах права, 2011)
Дана стаття розкриває реалізацію правових норм, яка досягається завдяки правомірній поведінці. Зокрема, через правомірну поведінку з реалізацією норм права пов’язаний і правопорядок.