Поняття праворозуміння та його основні напрями - Шакірзянова, І.В. (Альманах права, 2011)
У статті аналізується сучасні підходи до інтерпретації термінів «праворозуміння», «право», вказується на одну із основних проблем праворозуміння – відсутність єдиного підходу до поняття права.