Теоретичні проблеми реалізації конституційно-правової відповідальності - Батанова, Н.М. (Альманах права, 2011)
У статті досліджуються теоретичні проблеми реалізації конституційно-правової відповідальності, зокрема, аналізується проблема визначення інстанції конституційно-правової відповідальності та вносяться пропозиції щодо удосконалення чинного конституційного законодавства.