Організаційно-правові засади судового співробітництва в Європейському Союзі - Грицаєнко, Л.Л. (Альманах права, 2011)
В статті досліджується нормативна база, на основ і якої здійснюється співробітництво судових органів країн-учасниць Європейського Союзу, аналізується діяльність Європейських судових мереж та Євроюсту, які сприяють судовому співробітництву.