Категоріально-понятійні аспекти чинного законодавства України у сфері інформаційних відносин - Костецька, Т.А. (Альманах права, 2011)
В статті розглядаються деякі проблеми нормативного закріплення основних категор ій та понять, окреслюються можливі шляхи вдосконалення понятійного апарату законодавства України у сфері інформаційних відносин.