Міжнародно-правові чинники щодо підвищення рівня захисту прав людини силами цивільної поліції ООН в зонах міжнародних операцій з підтримання миру - Пядишев, В.Г. (Альманах права, 2011)
Стаття присвячується підвищенню ефективності роботи цивільної поліції ООН у складі міжнародних операцій з підтримання миру,а саме – міжнародно-правовим чинникам підвищення рівня захисту прав людини в зоні операцій, таким, як забезпечення захисту неурядових організацій та взаємодія з ними, невідворотність покарання міжнародних представників за злочини, вчинені в зоні міжнародної операції та інші.