Особливості реалізації фінансово-правових норм - Семчик, О.О. (Альманах права, 2011)
У статті розглядаються правові особливості реалізації фінансово-правових норм, досліджується система елементів механізму реалізації норм фінансового права та вивчається специфіка кожного з них.