Виділ (поділ) частки із спільної часткової власності на квартиру: деякі питання реалізації - Бернацький, М.В. (Альманах права, 2011)
Виходячи із концепції існування такого виду житла, як кімната у комунальній квартирі, у статті досліджуються правові проблеми поділу та виділу частки у спільній частковій власності на квартиру та доводиться необхідність у таких випадках визнання права власност і на кімнату з наданням квартирі правового режиму комунальної.