Правові аспекти порядку прийняття рішення про місцевий бюджет - Гайка, О.Р. (Альманах права, 2011)
У статті досліджується порядок прийняття рішень про місцеві бюджети, який здійснюється відповідно до вимог законодавства про місцеву нормотворчу діяльність та відповідно до норм бюджетного законодавства. Встановлено, що прогалини в бюджетному законодавстві зумовили формування різних підходів до регулювання цих питань на рівні регламентів місцевих рад.