Актуальні проблеми сучасного нотаріату в Україні - Лосєв, В.В. (Альманах права, 2011)
У статті розглянуто сучасний стан українського нотаріату, актуальні проблеми при здійснені нотаріальної діяльності та проаналізовано нормативні-правові акти, якими керується нотаріус при здійсненні нотар іальної діяльності.