Деякі теоретичні підходи до поняття конституційно-правового статусу народного депутата України - Ніконорова, Н.Ю. (Альманах права, 2011)
У статті проводиться теоретико-правовий аналіз поняття конституц ійно-правового статуса народного депутата, а також його структурних елементів у широкому та вузькому значеннях.