До питання реалізації принципів інституту неплатоспроможності банків - Собчук, Ю.Г. (Альманах права, 2011)
У статті проаналізовано наукові погляди щодо інституту неплатоспроможності банків. Запропоновано визначення інституту неплатоспроможності банків та системи принципів цього інституту.