Деякі аспекти визначення поняття інформації з обмеженим доступом та її видів у законодавстві України - Шарабурина, О.О. (Альманах права, 2011)
У статті розглядаються питання визначення поняття інформації з обмеженим доступом та її видів на підставі аналізу інформаційного законодавства України.