Роль праворозуміння у визначенні співвідношення категорій «верховенство права» та «верховенство закону» - Гольцов, І.С. (Альманах права, 2011)
У статті автор досліджує сучасні та історично сформовані концепції праворозуміння і їх роль у визначенні співвідношення категорій «верховенство права» та «верховенство закону». Зокрема, обґрунтовується думка щодо невиправданості нормативного підходу до праворозуміння.