Перспективи впровадження в правову систему України відновлювальних процедур в контексті реалізації права - Іванов, М.С. (Альманах права, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблем правопорушень та можливості запровадження в правову систему України альтернативних процедур відновлення порушених прав та законних інтересів громадян та суспільства.