Роль правотворчості у забезпеченні реалізації права: теоретико-правовий аналіз - Матат, А.В. (Альманах права, 2011)
В статті аналізується питання правотворчості, її ролі в забезпеченні реалізації права. Автором досліджуються поняття, сутність та основні принципи правотворчості.