Правові проблеми внесення земельної ділянки до статутного капіталу сільськогосподарських товариств - Мельник, О.О. (Альманах права, 2011)
У статті висвітлюються питання внесення земельно ї ділянки до статутного капіталу сільськогосподарських товариств, внесення права користування земельною ділянкою до статутного капіталу таких товариств, оцінки земельно ї ділянки при її внесенні до статутного капіталу вказаних товариств.