Диференціація земель капітального будівництва в Україні: правове регулювання - Рахнянська, Т.О. (Альманах права, 2011)
У статті визначено поняття диференціації земель капітального будівництва, а також розглядаються окремі аспекти правового регулювання диференціації зазначеної категорії земель.