Шліфувальні круги з надтвердих матеріалів у верстатній системі: обмеження за критерієм жорсткості - Лавріненко, В.І. (Сверхтвердые материалы, 2009)
Наведено результати досліджень по визначенню необхідних значень показника жорсткості шліфувальних кругів з надтвердих матеріалів як однієї зі складових верстатної системи в процесі обробки. Показано, що стандартні шліфувальні круги мають певний запас жорсткості і наведені критичні значення її величин.