Технологія виробництва крупногабаритних твердосплавних виробів та освоєння їх промислового виробництва для металургійної промисловості України - Лисовський, А.Ф.; Цкітішвілі, Е.О.; Кулик, А.І.; Курочкін, О.Ф.; Лясов, В.Г.; Пашинський, В.В.; Рябцев, А.Д.; Сидоренко, Д.Г.; Феофілактов А.В. (Сверхтвердые материалы, 2010)
Викладено наукові дослідження, які склали основу технології виготовлення крупногабаритних твердосплавних виробів, та особливості виготовлення твердосплавних валків для оснащення металургійної промисловості.