Вплив плазмової обробки на зміну елементного складу поверхні робочого шару твердосплавного інструменту, її шорсткості та зносостійкості - Лавріненко, В.І.; Ситник, Б.В.; Скрябін, В.О.; Ткач, В.М.; Самотугін, С.С.; Мазур, В.О.; Кудінова, К.В.; Чепурной, А.Д.; Сердюк, Ю.Д. (Сверхтвердые материалы, 2010)
Наведено дослідження зі впливу плазмової обробки на зміни в елементному складі поверхневого шару твердосплавного інструменту. Показано зміну шорсткості поверхні, яку піддавали впливу плазмового струменя. Наведено дані з експлуатаційних властивостей твердосплавного інструменту при точінні.