Вплив відновлювального і окиснювального середовищ на структуру і фізико-механічні властивості кераміки YSZ—NiO для анодів-підкладок керамічної паливної комірки - Василів, Б.Д.; Подгурська, В.Я.; Бродніковський, Є.М.; Осташ, О.П.; Васильєв, О.Д. (Электронная микроскопия и прочность материалов, 2013)
Досліджено вплив відновлювально-окиснювальної обробки (відокс-циклування) за 600 °С на структуру, міцність і електропровідність кераміки 8YSZ—50NiO як матеріалу анодів-підкладок керамічних (твердооксидних) паливних комірок для вибору режиму його обробки.