Судова система республіки Болгарія: зміст та особливості - Бутирський, А.А. (Держава і право, 2011)
Досліджено судову систему Болгарії, визначено її складові, проаналізовано статус судді, окреслено статус Конституційного суду Болгарії та його повноваження.