Підстави та порядок застосування конституційно-правової відповідальності до сільського, селищного, міського голови у формі дострокового припинення повноважень - Розвадовський, В.І. (Держава і право, 2011)
Аналізуються теоретичні та законодавчі засади притягнення сільських, селищних, міських голів до конституційно-правової відповідальності у формі дострокового припинення повноважень, окреслено зв’язки даного інституту з іншими галузями національного права, а також виявлено окремі проблеми правового регулювання відповідних правовідносин.