Проблема взаємодії органів виконавчої влади у сфері національної безпеки України - Антонов, В.О. (Держава і право, 2011)
Досліджуються проблеми підвищення ефективності взаємодії органів виконавчої влади усіх рівнів у галузі забезпечення національної безпеки. Зазначається, що подальше удосконалення системи управління національною безпекою є життєво важливим для своєчасного та адекватного реагування на сучасні виклики і загрози для Української держави.