Професійність народних депутатів України як засіб підвищення довіри до парламенту - Словська, І.Є. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано зв’язок між рівнем довіри до Верховної Ради України і професійністю народних депутатів. Пропонуються методи покращання їх фахових якостей.