Теоретичні аспекти конституційного регулювання біологічних прав та свобод людини в Україні - Тиріна, М.П. (Держава і право, 2011)
Проаналізовані норми Конституції України, які прямо чи опосередковано стосуються біологічних прав та свобод людини та громадянина, розглянуто необхідність їх закріплення в Основному Законі держави. Обґрунтовано значення конституційного права в регулюванні прав людини.