Принцип верховенства права в адміністративному судочинстві - Тимченко, Г.П. (Держава і право, 2011)
Досліджено доктрини принципу верховенства права та практики його реалізації в адміністративному судочинстві. Аргументовані складові (елементи) цього принципу, дається критичний аналіз сучасного підходу законодавця до розглянутого принципу.