Питання класифікації адміністративного примусу в діяльності органів внутрішніх справ - Кудря, В.О. (Держава і право, 2011)
Розглянуто чинне адміністративне законодавство у контексті вирішення питань класифікації адміністративного примусу в діяльності органів внутрішніх справ. Запропонована класифікація адміністративного примусу в діяльності органів внутрішніх справ, яка може активно використовуватися в навчальному процесі та науковій діяльності.