Стандартизація та сертифікація в контексті адміністративної реформи в Україні - Починок, К.Б. (Держава і право, 2011)
Розглянуто стандартизацію та сертифікацію в контексті адміністративної реформи, а також їх положення в процесі оптимізації центральних органів виконавчої влади.