Механізм реалізації права громадян на звернення до органів державної виконавчої влади - Ткачова, Т.М. (Держава і право, 2011)
Аналізується роль органів внутрішніх справ як складової системи державних правоохоронних інституцій виконавчої влади в забезпеченні реалізації громадянами закріпленого Конституцією України права на звернення. Визначено шляхи подальшого реформування органів внутрішніх справ у напрямі підвищення ефективності їх роботи зі зверненнями громадян.