Співвідношення публічного та приватного в трудовому договорі - Цесарський, Ф.А. (Держава і право, 2011)
Розглянута проблема співвідношення норм публічного та приватного права в трудовому договорі. Визначено, що трудовий договір являє собою юридичну систему, у якій поєднані публічні та приватні елементи, що відображає його суспільно – індивідуальну правову сутність.