Нормотворчі засоби встановлення правоприпиняючих юридичних фактів у цивільному праві - Коструба, А.В. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано нормотворчість як засіб фіксації юридичної сторони юридичного факту і як спосіб встановлення юридичних фактів. Аналізується механізм дії юридичного факту з точки зору фактичних дій і правової моделі, закріпленої в нормі права.