Договір охорони пам’яток культурної спадщини - Михайлишин-Бейчук, О.Л. (Держава і право, 2011)
Розглядається правова характеристика, істотні умови та зміст договору охорони пам’яток культурної спадщини, а також розвиток законодавства, яке регулює зобов’язальні відносини у сфері охорони цих об’єктів цивільних прав.