До питання фідуціарності та правової природи договору управління майном - Савченко, Б.Г. (Держава і право, 2011)
Розглядаються питання фідуціарності та правової природи договору управління майном. Аналізуються позиції вітчизняних та зарубіжних науковців, пропонується авторська характеристика правової природи та фідуціарності договору управління майном.