Інформаційно-аналітична система стабілізації властивостей прокату - Приходько, Е.В.; Тогобицька, Д.М. (Металознавство та обробка металів, 2011)
Запропоновано методику оцінки впливу домішкових важкоплавких компонентів, що потрапляють до сталі з шихтою у комплексі з легуючими елементами на механічні властивості готового прокату. Використано новий підхід до рішення поставленої задачі шляхом використання мап поверхностей.