VII Міжнародна науково-практична конференція «Литво – 2011» (Металознавство та обробка металів, 2011)
Фізико-технологічний інститут металів та сплавів НАН України, Асоціація ливарників України, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» та Запорізька торгово-промислова палата при підтримці Національної академії наук України і Департаменту ливарного виробництва Міністерства промислової політики України запрошує Вас прийняти участь у VII Міжнародній науково-практичній конференції Литво 2011, яка буде проходити 17 19 травня 2011 р. в рамках Міжнародного науково-практичного форуму «Інноваційні матеріали і технології в машинобудуванні та металургії» та виставки «Литво 2011» у Виставковому центрі «Козак-Палац» Запорізької ТПП у м. Запоріжжі.