Напівавтомат ПМ-5М1 (Металознавство та обробка металів, 2011)
ТОВ «Продмаш» (м. Мелітополь) спільно з Фізико-технологічним інститутом металів та сплавів Національної академії наук України розробив та впровадив у виробництво модельний напівавтомат ПМ-5М1 для виготовлення виробів з пінополістиролу, у тому числі ливарних моделей різної конфігурації методом «теплового удару».