Проблеми обмеження свободи суб’єктів господарювання: контроль та вплив - Дядюк, Є.М. (Держава і право, 2011)
Досліджуються проблеми правового регулювання випадків обмеження свободи рішень та поведінки суб’єктів господарювання. Розмежовано різні ступені обмеження самостійності суб’єкта господарювання.