Суб’єкти права на обов’язкову частку в спадкуванні за українським та французьким законодавством - Павлюк, Н.М. (Держава і право, 2011)
Досліджуються питання правового регулювання суб’єктів права на обов’язкову частку у спадкуванні за українським та французьким законодавством. Здійснено аналіз та співставлення суб’єктів двох інститутів в сучасній правовій системі.