До питання про правові наслідки недійсності господарського договору, що суперечить інтересам держави і суспільства - Саленко, В.Ю. (Держава і право, 2011)
Уточнено підстави застосування правових наслідків недійсності господарського договору, що суперечить інтересам держави і суспільства.