Щодо питання про суб’єктний склад фінансово-правового зобов’язання - Гетманцев, Д.О. (Держава і право, 2011)
Аналізуються теоретичні підходи, відпрацьовані теорією права та фінансовим правом щодо розуміння суб’єктного складу фінансово-правових відносин з метою відпрацювання підходів щодо визначення суб’єктного складу фінансово-правових зобов’язань.