Проблеми вдосконалення правового регулювання якості сільськогосподарської продукції в процесі її переробки - Бугера, С.І. (Держава і право, 2011)
Розглядаються проблеми правового регулювання якості сільськогосподарської продукції в процесі її переробки. Зокрема, досліджено стан законодавства з даного питання та запропоновано доповнення до законів України, які регламентують процес переробки продукції даного виду.