Об’єкти правовідносин у сфері зберігання та захоронення радіоактивних відходів - Кронда, О.Ю. (Держава і право, 2011)
Розглянуті об’єкти правовідносин та їх особливості у сфері зберігання та захоронення радіоактивних відходів. Зроблено пропозицію щодо змін до Закону України «Про поводження з радіоактивними відходами» в частині, що стосується класифікації об’єктів правовідносин у сфері зберігання та захоронення РАВ.