Актуальні питання організації державного управління лісовим господарством в Україні - Марфіна, Н.В. (Держава і право, 2011)
Викладається узагальнений аналіз структури державного управління лісами та лісовим господарством України. Висвітлюються проблемні питання організаційної структури управління у відповідній сфері та наводиться обґрунтування впровадження змін до системи державного управління в галузі лісового господарства. Також досліджено зміст функції органів державного управління лісами і запропоновано перерозподіл цих функцій з метою уникнення багатократних дублювань.